Nastavení cookies
Hotovo Přijmout vše

Zlatnictví FOX Plzeň Plaza - Den svatého Valentýna

Den svatého Valentýna

Tento den dlouhodobě rozděluje lidi na dvě skupiny. Jedny nechává Den svatého Valentýna naprosto chladnými a považují ho pouze za další komerční svátek, druzí naopak svátek všech zamilovaných vítají a oslavují. My rozhodně patříme k té druhé skupině. Každá příležitost, kdy se oslavuje láska se totiž musí využít.

svátek zamilovaných

Pokud navíc zapátráme v historii tohoto svátku, kdy legenda vypráví o římském knězi Valentýnovi, který přes zákaz tajně oddával mladé zamilované vojáky a byl za to právě 14.2. popraven, musíme uznat, že tento den má prostě své kouzlo.

Pokud stejně jako my patříte mezi ty, kteří se chystají Den svatého Valentýna oslavit, zkuste připravit pro svou lásku něco výjimečného. Co například žádost o ruku, pánové? Uvažujete o tomto důležitém kroku? Tak proč nevyužít právě svátek všech zamilovaných? Podle nás je to ideální příležitost.

Žádost o ruku

Objednejte stůl v romantické restauraci a kytici rudých růžízásnubní prsten vhoďte do sklenky šampaňského, poklekněte před svou vyvolenou a pak už se jen oddávejte lásce.

A pokud už život s tou pravou sdílíte, jistě jí u dezertu potěšíte krásným šperkem. Co třeba náušnice nebo náhrdelník se srdíčkem?

S výběrem toho nejlepšího dárku vám velmi rádi poradíme a pomůžeme vám udělat letošní Den svatého Valentýna  nezapomenutelným.

Náušnice srdce s brilianty  Přívěs srdce se zirkony

Přívěs zámeček s klíčkem a se zirkony  Zásnubní prsten Roxane 14

 

Kompletní nabídku zásnubních prstenů naleznete ve Zlatnickém domě.

error : ebenit_author
STATUS_IS__APP_RUNNING