Nastavení cookies
Hotovo Přijmout vše

 

Tipy na Vánoční dárek

S nástupem listopadu a skutečným příchodem podzimního počasí začíná většina z nás plně si uvědomovat, že Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi často spojený stres z nákupů vánočních dárků. Každý rok se také přemýšlíte, čím překvapit své blízké? Dovolte nám, abychom vám trochu pomohli s tímto dilematem. S radostí přinášíme naše osvědčené tipy na dárky. Pojďme na to.

Vánoční dárky

Šperky se staly neodmyslitelnou součástí oslav vánočních svátků, stejně jako vánoční cukroví. Nic vás neudělá více šťastnou ženu než krásný klenot. Jaké je tajemství správného výběru šperku pro ženu? Je to jednoduché - vždy vybírejte s láskou. Nic nepředá Vaše pocity lépe než třeba přívěsek ve tvaru srdce. Tyto přívěsky také často nabízejí možnost rytiny s osobním věnováním, což z běžného šperku udělá něco zcela osobního.

Přívěsek jistě neoslovuje pouze ženy, ale i muže. Naše nabídka obsahuje široký výběr přívěsků, které potěší například milovníky různých sportů – od tenisových raket po golfové hole a mnoho dalších variant.

Přívěs srdíčkaPřívěs tenisová raketa
Dalším osvědčeným tipem na vánoční překvapení pro ženy jsou náušnice. Náušnice patří ke šperkům, kterými se většina žen zdobí každý den a proto jistě uznáte, že jich ve šperkovnicích není nikdy dost.

Tricolor náušnice

Atmosféra vánočních svátků, zejména kouzlo Štědrého večera, představuje pro nás ideální okamžik pro věnování toho nejcennějšího šperku - zásnubního prstenu. Proč nezkusit udělat z rozbalování dárků nezapomenutelný zážitek přímo pod vánočním stromečkem? V naší nabídce naleznete široký výběr modelů zlata v různých barvách, včetně prstenů zdobených diamanty i zirkony. Velikost prstenu je vždy přizpůsobena podle Vašich individuálních požadavků.

Zásnubní prsten - bílé zlato, diamanty

Chcete-li, aby Váš blízký našel pod stromečkem šperk, který je unikátní a neotřelý, můžeme Vám nabídnout individuální výrobu. Pomůžeme Vám s návrhem šperku, poskytneme rady ohledně vhodného materiálu a společně s Vámi vybereme drahé kameny. Dohromady vytvoříme exkluzivní šperk, který bude nést Vaši osobní stopu.

 

V poslední době jsou velmi populární dárkové poukazy, které nelze ignorovat. Nabízíme škálu poukazů v různých hodnotách, které lze využít k nákupu šperků. Dárkový poukaz představuje skvělou možnost, pokud máte povědomí o touze vašich blízkých po krásném šperku, ale nejste zcela jisti jejich preferencemi, velikostí apod.

Poukaz Zlatnický dům OC Plaza

Snad jsme Cás motivovali a usnadnili Vám rozhodování při hledání způsobů, jak potěšit svou rodinu a blízké.

error : ebenit_author
STATUS_IS__APP_RUNNING